Žena ima krizo srednjih let... Pomagajte!


J

Janko
20. Jul 2022 ob 16:59

20. Jul 2022 ob 16:59
• Janko
#1

Naprej živjo vsem!

Naj na hitro opišem mojo situacijo: Poročena sva slabih 20 let in pred kratkim se je ženi milo rečeno začelo mešat, ker je dopolnila 45 let. Pravi, da ji "mladost uhaja" in da hoče še vedno zgledat mlada in lepa. Ja ok, vse v redu - dokler ni začela s telovadbo, jogo, pilatesom, fitnesom in še najbolj pomembno - z osebnim trenerjem!

Sej niti nebi na tole polagal nevem kolkiko pozornosti, ampak ko sem jo šel enkrat iskat po telovadbi, sem ju skozi okno fitnesa videl kako sta se smeje objela in si dala poljub v slovo (samo na lica). Med nama se je začel kazat prepad, vse bolj sva se odaljlila en od drugega in od nekaj tednov nazaj sva nehala tudi s seksom. Občutek imam, kot da živim z neznanko! Ona pravi, da sem se zapustil, da ne skrbim zase in da me ne more takega sploh gledati. Okej, nimam glih atletske postave in rad spijem kakšno pivo kdaj, ampak odkar je začela s tole "krizo srednjih let" imava vse več težav.

Prosim za kakršenkoli nasve kako lahko tole začnem reševat.

Hvala!

D

dušan1972
20. Jul 2022 ob 18:41

20. Jul 2022 ob 18:41
• dušan1972
#2

Iskreno? Po moje se je zaljubila v tega fitnes trenerja...

Najbolje, da jo enkrat posedeš, jo postaviš pred dejstvo in ji daš jasno vedet, da se teboj ni heca. In to še preden gre njuno "objemanje in poljub na lice" predaleč, če me razumeš (če že ni šlo, potem je itak adijo).

Nevem,več pogovorov, več komunikacije...

D

Dragan
20. Jul 2022 ob 21:20

20. Jul 2022 ob 21:20
• Dragan
#3

Se ti ne zdi, da prehitevaš?!?

Si ziher, da se plete kakšna afera? Ali samo paničariš?

M

Monika
21. Jul 2022 ob 10:33

21. Jul 2022 ob 10:33
• Monika
#4

Kako lahko začneš reševat tole? Ti, sam? Nikakor!

Za tole sta potrebna dva, sam ne boš dosti dosegel, ker pač ženske smo ženske in imamo svoj prav. Najboljša poteza je, da se skupaj iskreno pogovorita, vržeta vse karte na mizo in si nalijeta čistega vina. Brez tega sta po mojem bosa.

In po vsej verjetnosti res samo paničariš, ker ja, ženske hočmo bit lepe. Ko vidimo povešeno kožo na obrazu, gube in celulit se nam začne mal mešat, ker nismo več mlade in lepe. Če jo pomiriš, da bo vedela, da jo imaš kljub vsemu še vedno rad in je še vedno tvoja "kraljica" se bosta po moje kaj kmalu spet držala za roke in bo življenje steklo normalno naprej.

Srečno!

D

Dragan
25. Jul 2022 ob 07:40

25. Jul 2022 ob 07:40
• Dragan
#5

Hmm, delikatna zadeva. Nisi prepričan, da se dejansko kaj dogaja, ali imaš trden dokaz, da se? V vsakem primeru je najpamenejši odkrit pogovor, boš vsaj vedel na čem si.

Najslabše kar lahko v tem momentu narediš je biti tiho in se obnašat, ko da se nič ne dogaja. Ali pa še slabše, se postavit v podloženi položaj in se ji s prošnjami začet prikupovat. Ker boš dosegel ravno nasprotni učinek! Tukaj moraš stat trdno in bit dec, ne pa copata, ki klečeplazi zaradi strahu. Mogoče jo bo streznilo, ko bo videla, da misliš resno in ji ne boš dajal potuhe. Mogoče, samo mogoče bo že samo tvoj nastop dovolj, da začne trezno razmišljat...

Ampak, kakorkoli se boš odločil, ne čakaj na njeno pobudo. Ti začni in postavi meje.

?
Prijavi ali registriraj se za komentiranje.

Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki!

Prijava Registracija

Domov » Splošno o zakonskem življenju » Žena ima krizo srednjih let... Pomagajte!