Razmišljam o vazektomiji - da, ne, plusi in minusi


S

shrieky
31. Jan 2022 ob 09:41

31. Jan 2022 ob 09:41
• shrieky
#1

Živjo,

z ženo imava že tri otroke, sva 45+ oba in zadnje čase vedno večkrat razmišljam o vazektomiji. Kondomi so nujno zlo, ki jih uporabljava samo zaradi zanostive (si ne želiva še 4. otroka!), drugače pa nekak loviva njene "varne" dni, ampak to nikoli ni 100% in vsak mesec čakava na njeno "ta rdečo", da se prikaže.

Veliko sem že prebral o tem posegu na vazektomija.si. Ne zgleda nič hujšega in zdi se mi, da je vse skupaj hitro gotovo, potem pa končno svoboda in seks brez zadržkov, razmišljanja in ovir!

Kakšne so vaše izkušnje? Vazektomija ja ali ne?

R

RomAna
1. Feb 2022 ob 10:11

1. Feb 2022 ob 10:11
• RomAna
#2

Midva z možem imava to "srečo", da nama ni treba pazit, ker sva že tako komaj zanosila, pa sva AKTIVNO delala na otroku. In sva se enostavno nehala sekirat. Ne uporabljava nobene zaščite in tudi ne paziva na plodne dneve. Ko nama zapaše greva na polno, brez zadržkov in do sedaj se še ni nič prijelo, čeprav sva tudi med ovulacijo na polno seksala. Če pa se slučajno kdaj prime, potem gledava na to kot na najih mali čudež in ga z veseljem sprejmeva.

Drugače pa ja, razumem psihično obremenitev, če moraš nonstop pazit... Vama tole verjetno malo nagaja pri igrivosti in spontanosti, a?

B

BoRis
15. Feb 2022 ob 17:24

15. Feb 2022 ob 17:24
• BoRis
#3

Ne no stari! Sam jajc ne! Kera bedna, naj si kr ona kj precvika, kaj pa moški ponos? Dej no, nehi :( sej obstajajo drugi načiiinnii

?
Prijavi ali registriraj se za komentiranje.

Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki!

Prijava Registracija

Domov » Moški brlog » Razmišljam o vazektomiji - da, ne, plusi in minusi