Poletni izziv zate: rajcej ga, uživaj v njem, na polno, vedno


L

LidijaK
11. Jul 2022 ob 15:44

11. Jul 2022 ob 15:44
• LidijaK
#1

Evo, danes sem pisateljsko razpoložena in že skor uro klikam tle okol, pa se mi zdi, da je čist premal besed o parnerskem seksu napisanih tukaj, zato bom to mal popravila...

Pari, partnerji in zakonci - dejte več seksat!

Svet in življenje sta veliko lepša in lažja, če več seksaš - verjemi mi, ker sem tole sama dala čez z mojim in sploh ne ve, da tukaj pišem tole... Ne se šparat in čakat na specialne momente, vsak dan, vsak trenutek izkoristi za zapeljevanje in rajcanje - in sploh nikoli ne nehaj! Zdele sta najmlajša in najbolj zdrava in zakaj čakat in zapravljat čas da bo prišel petek ali sobota, ko gresta ven in pol še naprej čakat da prideta domov, da se začne kej dogajat?!?!

Haloooo?!?!

Ženska - dej si za svojo misijo, da ga boš vsak dan zrajcala hihihi. In zdej ko je poletje doma skoz hodim naokol brez modrca in brez hlačk. In moj to zdej že ve, ampak ko sem se odločila za to mu nisem nič povedala, samo brez obojega sem začela bit doma. Pa je hitro videl, da sem drugačna in sva hitro začela skoriščat to novost (sej veš kaj mislim) hihihi.

Hlačke in modrc je bil samo začetek pri meni... Spim gola, tuširam se pri odprtih vratih kopalnice, včasih kuham samo v spodnji majčki (spodaj brez) in nasploh sem doma skoraj vedno čisto brez vsega... In tole namerno rajcanje in zapeljevanje je naredilo čudeže za najin odnos. Tako da ti dam izziv da probej in brez sramu pa boš videla, če se "splača" hihihi.

Pa brez zadržkov okol teže in "nepopolne" postave prosim - vseeno je, če nimaš top postave za v bikini - jaz imam kar nekaj celulita in tut trebuh ni raven, pa mojega to sploh ne moti, ker mu niti časa ne pustim za razmišljat, ko grem mimo njega v razvlečeni mikici po stanovanju...

Dej si to poletje v izziv, da ga vsak dan rajcaš - toplo je itak dost, da si komot minimalno oblečena doma. Pa mi napiši tukaj kako vama gre hihihi.

J

JanezKranjski
11. Jul 2022 ob 18:46

11. Jul 2022 ob 18:46
• JanezKranjski
#2

Podpišem!

M

Monika
20. Jul 2022 ob 14:03

20. Jul 2022 ob 14:03
• Monika
#3

Evo, sodelujem!

Doma sem od danes pa do konca poletja zgoraj in spodaj brez - pa da vidim kako se bo moj obnašal.

?
Prijavi ali registriraj se za komentiranje.

Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki!

Prijava Registracija

Domov » Damski kotiček » Poletni izziv zate: rajcej ga, uživaj v njem, na polno, vedno