Poletni izziv zate: rajcej ga, uživaj v njem, na polno, vedno


L

LidijaK
11. Jul 2022 ob 15:44

11. Jul 2022 ob 15:44
• LidijaK
#1

Evo, danes sem pisateljsko razpoložena in že skor uro klikam tle okol, pa se mi zdi, da je čist premal besed o parnerskem seksu napisanih tukaj, zato bom to mal popravila...

Pari, partnerji in zakonci - dejte več seksat!

Svet in življenje sta veliko lepša in lažja, če več seksaš - verjemi mi, ker sem tole sama dala čez z mojim in sploh ne ve, da tukaj pišem tole... Ne se šparat in čakat na specialne momente, vsak dan, vsak trenutek izkoristi za zapeljevanje in rajcanje - in sploh nikoli ne nehaj! Zdele sta najmlajša in najbolj zdrava in zakaj čakat in zapravljat čas da bo prišel petek ali sobota, ko gresta ven in pol še naprej čakat da prideta domov, da se začne kej dogajat?!?!

Haloooo?!?!

Ženska - dej si za svojo misijo, da ga boš vsak dan zrajcala hihihi. In zdej ko je poletje doma skoz hodim naokol brez modrca in brez hlačk. In moj to zdej že ve, ampak ko sem se odločila za to mu nisem nič povedala, samo brez obojega sem začela bit doma. Pa je hitro videl, da sem drugačna in sva hitro začela skoriščat to novost (sej veš kaj mislim) hihihi.

Hlačke in modrc je bil samo začetek pri meni... Spim gola, tuširam se pri odprtih vratih kopalnice, včasih kuham samo v spodnji majčki (spodaj brez) in nasploh sem doma skoraj vedno čisto brez vsega... In tole namerno rajcanje in zapeljevanje je naredilo čudeže za najin odnos. Tako da ti dam izziv da probej in brez sramu pa boš videla, če se "splača" hihihi.

Pa brez zadržkov okol teže in "nepopolne" postave prosim - vseeno je, če nimaš top postave za v bikini - jaz imam kar nekaj celulita in tut trebuh ni raven, pa mojega to sploh ne moti, ker mu niti časa ne pustim za razmišljat, ko grem mimo njega v razvlečeni mikici po stanovanju...

Dej si to poletje v izziv, da ga vsak dan rajcaš - toplo je itak dost, da si komot minimalno oblečena doma. Pa mi napiši tukaj kako vama gre hihihi.

J

JanezKranjski
11. Jul 2022 ob 18:46

11. Jul 2022 ob 18:46
• JanezKranjski
#2

Podpišem!

M

Monika
20. Jul 2022 ob 14:03

20. Jul 2022 ob 14:03
• Monika
#3

Evo, sodelujem!

Doma sem od danes pa do konca poletja zgoraj in spodaj brez - pa da vidim kako se bo moj obnašal.

L

LidijaK
24. Jul 2023 ob 12:03

24. Jul 2023 ob 12:03
• LidijaK
#4

No Monika, kako je šlo lani z "zgoraj in spodaj brez" čez poletje? Hihi, verjamem, da vama je bilo še bolj vroče :)

Kr ne morem verjet, da je že več kot leto dni od kar sem tole pisala. No, lani sva zaradi teh mojih vragolij imela super poletje, moj je bil itak takoj za akcijo in najin zakon je zdej čist novem nivoju. Predvsem zaradi odkritih pogovorov, ki sva jih imela po najinih "akcijah" - kaj komu pomeni veliko, kje so meje in kako lahko drug drugemu dava še večji užitek.

Recimo analni seks. Tu sem postavila mejo. Enostavno ne. Moj je sicer probal parkrat (ko sva bila oba do konca zrajcana) in čeprav mi je pasalo draženje tam zadaj, dlje od tega nisem šla. Nevem, enostavno mi to ni. Mojemu sem to jasno povedala in sva se dogovorila, da te meje ne bova prestopila, ne glede, koliko bova "vroča" in divja... Od takrat dalje se počutim varno in se upam do konca sprostit, ker vem, da moj ne bo šel čez to mejo.

Sem pa šla dlje pri drugih stvareh...

Če sem bila prej do neke mere sramežljiva zaradi postave in šlavfkov okoli trebuha, sem se zavestno odločila, da mu bom brez sramu in zadržkov kazala svoje golo telo, kadarkoli bo le prilika. Zakaj? Moj mož mi je res non-stop govoril, da ga ne moti moj celulit in da je čist normalno, da nimam manekenske postave. In da me hoče večkrat videt golo, pa mu nekak nisem verjela... Res nimam manekenske postave in priznam, mi je bilo težko na začetku. Pa je moj vztrajal in vztrajal in vztrajal, da sem zanj najlepša in ker sva poročena, da nima smisla, da skrivam svoje telo pred njim.

Rezultat? Rajciš 100 na uro in spontan in sproščen seks, brez slabe vesti in strahu, da bo šel moj predaleč.

En primer: Zadnjič me je prišel iskat v službo in na poti domov na avtocesti (LJ - Domžale) med debato kaj in kako je potekal dan, se pripognem naprej, primem za svoje krilo, ga dvignem do popka in dam nage narazen kar se le da. Kako je izbuljil oči, ko je videl, da sem brez hlačk, sploh ni model pogledat stran... Tako z dvignjenim krilom sem ostala celo pot po avtocesti, da je lahko pasel svoje oči... Preden me je pobral v službi, sem šla na WC in slekla hlačke. Presenečenje je bilo popolno in vem, da ni niti sekunde razmišljal o celulitu na mojih stegnih, ker ni mogled odlepiti pogleda z mene, hihihi. Doma je bilo pa itak takoj veselo...

Še en moj "korak dlje" je, da ga nikoli ne zavrnem. Prej se mi včasih ni dalo, ker sem bila utrujena. Ali me je bolela glava ali nisem bila prave volje, ali karkoli že... Tisoč izgovorov. Nič več! Če si me hoče vzet, mu nikoli ne rečem NE. Vedno sem mu na voljo, in on to ve. In to s pridom izkorišča, uživava pa itak oba. Ampak, ko sem mu povedala, da sem se odločila "da mu bom vedno na voljo", je najih odnos švignil kot raketa v višave. Seveda sva prej dorekla meje (kot je recimo analni seks).

In seveda, vse ostale "igrice" kot so zgoraj ali spodaj brez doma + tuširanje pri odprith vratih kopalnice samo še dolivajo olje na ogenj najinega zakona.

Probaj - pogovorita se in si dajta prosto pot, kar se tiče spolnosti. Ti lahko iz osebnih izkušenj potrdim, da bo zakon boljši, hihihi.

?
Prijavi ali registriraj se za komentiranje.

Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki!

Prijava Registracija

Domov » Damski kotiček » Poletni izziv zate: rajcej ga, uživaj v njem, na polno, vedno