Kdaj so moški nehal bit moški?!!?


F

foxy46
31. Jan 2022 ob 18:48

31. Jan 2022 ob 18:48
• foxy46
#1

Ok, dedci, vem da vas bo premagal firbec in boste slej kot prej prebrali vse kar bomo zapisale tukaj v ženski forum. Zato vas tukaj vprašam - pa kaj je z vami narobe?!?

Zakaj je toliko (vse več!) moških, ki jim ustreza, da njihove žene skrbijo za gospodinjstvo, medtem ko oni naredijo le minimalno (ali nič!), da bi zakon deloval? Zakaj je ogromno moških, ki sploh ne delajo ali pa delajo minimalno in komajda kaj prispevajo k družinskim financam? Zakaj so fitnes in prijatlji bolj pomembni od družine, otrok in kvalitetnega časa v dvoje z ženo? Seveda, kavč je pa non-stop zaseden? Dedci, kje je vaš ponos, kje je vaša hrbtenica? Sej vem, da je najlažje prepustit vse skupaj ženi in jamrat kako ni službe, kako ne moreš dobit dela in kako te je un zafrknil, da nimaš denarja. In seveda "nisi ti kriv, da ti en tretji ni zrihtal šihta", a nede? Aja, ženska mora pa večerjo zrihtat, otroke poštimat, hladilnik napolnit in celo stanovanje spucat, ker hej, če slučajno uletijo kolegi mora bit pivo in prigrizek pri roki... In potem imajo še jajca težit, da ne dobijo od žene, ker je non-stop nekaj utrujena, tečna in slabe volje!!!

Uff, tole sem mogla dat ven, pa sory za hude besede... Bo kmalu tisti čas v mesecu, pa me zgleda že mal hormoni mečejo... Ampak res, dedci, kaj se dogaja z vami, kje ste zgubli kompas, kdaj ste se vdali? Rabimo vas, da ste tam za nas in z nami!

B

BoRis
15. Feb 2022 ob 17:22

15. Feb 2022 ob 17:22
• BoRis
#2

Veš kaj, jaz delam vsak dan od 7ih do noči in res dobro služim, žena pa lahko dela pol manj, gleda popoldan fejsbuk in pol je vsa zoprna, ko pridem domov utrujen vsak dan in bi v nedeljo rad samo čiliral pred TVjem, njej je pa dolgčas doma in bi kr naprej nekam v hribe, na izlete hodila. In pol mi očita, da NIČ ne naredim za familijo, da je za vse sama??? Sploh me ne spoštuje in če kdaj ni šihta, pričakuje da skoz nekaj delam, rad bi sam mal mira, ne pa kritike! non stop.

L

LidijaK
11. Jul 2022 ob 15:02

11. Jul 2022 ob 15:02
• LidijaK
#3

uh-oh... ko tole berem mam feeling, da vama obema manjka seksa...

In foxy46 zveniš čist nepotešena... Dej ga zajhi že enkrat pa vsaj čez ene tri orgazme spravi preden greš dol z njega no hihihihi

?
Prijavi ali registriraj se za komentiranje.

Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki!

Prijava Registracija

Domov » Damski kotiček » Kdaj so moški nehal bit moški?!!?